NOTICIES DEL DEPARTAMENT DE MÚSICA


newspaper.jpg

ACTIVITATS


CURS 2007 - 2008

 • El dia 17 de Gener , els alumnes de Batxillerat d'història de la música , assistiran al assaig general de l'OBC - "El poder seductor del tango" - completarem l'excursió visitant el "Mnac" , contemplant l'última adquisició "Crucificse" - retaule que pertany a l'escola gironina del XV - per a completar el dia amb la visita a "Caixafòrum" , amb visita a l'audioteca i l'exposició de Chaplin.
 • Des del passat dia 8 de gener, hem començat a rodar l'òpera a secundària gestionada pel "Liceu" de Barcelona amb l'obra "Brundibár", que és un conte amb personatges com: un gos, un gat, un ocellet, brundibár ( un dictador) i un nens ( de primer i segon d'ESO), l'obra és del compositor Txec Hans Krása i és va crear en un camp de concentració Alemany a Txequia, es varen fer en 2 anys 55 representacions i mai varen repetir repertori dues vegades consecutives els nens que participaren d'aquelles representacions.

CURS 2008 - 2009

 • El passat 29 d'Octubre , els alumnes de Batxillerat ( música i arts escèniques ) i quart d'ESO , assistiren a l'assaig general de l'òpera "Tiefland" d'Eugen d'Albert (música) i Àngel Guimera ( text teatral ) al gran teatre del Liceu.
 • Des el dia 8 de Novembre, estem preparant l'òpera de Secundària "Little Sweep" de Bejamin Britten que es representarà les últimes setmanes de Maig al Gran teatre del Liceu dins el cicle de concerts proposats pel servei educatiu de la Generalitat de Catalunya
 • El passat 4 de Novembre , assistirem al concert "música dels Balcans dins una maleta" del grup els Moussakis, reconeixent els trets característics de la música balcànica , influència , evolució i fussió amb altres cultures properes. Espai de la fundació "la Caixa" d'estalvis de Tarragona. Activitat proposada per alumnes de segon cicle d'ESO I Batxillerat. "Una gran festa"
 • El dia 17 de Novembre , recordarem "Els Beatles" amb la proposta de Bat Audicions en l'espai del Teatre Metropol de Tarragona per als alumnes de Segon d'ESO. Identificarem influències musicals en aquest grup, efectes vocals, repertori, història del grup de Liverpool...
 • El passat dia 20 de Novembre, els alumnes de Batxillerat han començat els "Castings" per els solistes del músical "Nightmare before Christmas" per a tal de portar-lo a escèna.

NOTICIES DELS DIFERENTS NIVELLS EDUCATIUS DEL CENTRE


 • ESO

 • BATXILLERAT

NOTICIES DIVERSES


 • El passat dia 30 de Desembre va fer el traspàs el pare del nostre company , professor i cap de departament de Català - Joan Masdéu - en nom dels membres de la comunitat educativa del centre i especialment del nostre departament de música , valgui el nostre més sentit condol . Recordar que es farà una missa el proper dia 16 de gener a les 19:30.
 • El dia 28 de Gener ha tingut lloc a l'església de Falset la cerimònia de defunció de la mare del nostre director Joan Giné, ha estat del tot inesperat per la qual cosa ens provoca el doble de tristesa, tant pel dolor de la pèrdua d'un esser estimat com pel fet de la rapidesa com s'ha donat, tant en el meu nom com en representació del Departament volem expressar el nostre condol a la família , el seu vidu i al nostre company en particular.