L'ORQUESTRA


L'orquestra.jpg

HISTÒRIA


  • L'orquestra va començar l'any 1997, el mes de novembre. Eren un grupet de 9 o 10 alumnes que tocaven: violins, viola, piano, clarinets i flautes travesseres, Cada any ha fet diverses actuacions a llocs de Catalunya i de fora. Ha fet concerts pedagògics a escoles i instituts de Catalunya, i ha participat en trobades de música jove d'arreu. Ha tingut diversos directors i assistents ( Juli Garola, Josep Mateu, Rosa Maria Garcia, Carles Valls Xavi Font, Albert Cid i Remei Tell) Aquest any celebrem el 10è aniversari de l'orquestra amb diversos actes.

CONCERTS I ACTIVITATS


  1. Estage a Poblet els dies 8 i 9 de març.
  2. Concert del 10è aniversari al Teatre Metropol de Tarragona i estrena de l'obra d'encàrrec al Josep Mateu. Festa grossa, piscolabis i exposició sobre l'orquestra.16 d'abril.
  3. Trobada de Catalunya de corals d'instituts. Sabadell.

PREMIS , MENCIONS I PARTICIPACIONS


  • Premi Baldiri Reixach 1999 al treball de música dins el projecte Comenius "La realitat del territori" amb Klagenfurt, Kurfú, Brindisi i Tarragona. Tutores: Anna Gispert , Remei Tell i Mercè Sardà , amb col·laboració d'altres professors del centre.
  • Menció d'agraïment del director de l'Instituto Español de Londres a l'actuació de l'orquestra a aquella ciutat.
  • Menció d'honor de l'EOI a la participació de l'orquestra en el seu 25è aniversari
  • Agraïment del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a la participació de l'orquestra com a formació que ha acompanyat les actuacions a Tarragona i Granollers.

VIATGES I SORTIDES


  • Cada any fa audicions pedagògiques a unes 5 escoles de la demarcació de Tarragona. Fa concerts a l'institut i a la ciutat de Tarragona i un viatge a l'estranger. Així ha viatjat a Mallorca, París, Londres, Klagenfurt, Frankfurt, Edimburg, Florència, l'Alguer i Lisboa.

MEMBRES